REPARATIONER

EFTERSYN

På værkstedet hos AARHUS CYKLER reparerer vi alle former for cykler, lige fra El-cykler, Ladcykler, MTB, Racer, Retro og Citycykler. Vi reparer også  defekte batterier til el-cykler.

Vi yder den bedst mulige service til konkurrence dygtige priser. Vi bestræber os på at have en kort reparations tid og du kan forvente at få din cykel den efterfølgende åbningsdag. På langt de fleste reparationer har vi faste priser, som du bliver oplyst om inden reparationen igangsættes. Eksempelvis har vi konkurrence dygtige priser på eftersyn på almindelige cykler fra 249,- og en lapning til 79,-

Ved køb af en cykel hos AARHUS CYKLER, får du et gratis eftersyn indenfor de første 6 måneder.

Reparation af batterier til el-cykler

De fleste defekte batterier til el-cykler kan repareres. Mangler dit batteri kapacitet eller er defekt, kan du hos AARHUS CYKLER få lavet en batteritest for at finde ud af, hvad fejlen er og hvad prisen for en reparation vil komme til at koste. En batteritest koster 250,-

Til reparation af batteriet bruger vi kun kvalitetsceller fra Samsung, LG og Sanyo Celle. Cellerne bliver valgt ud fra bl.a. batteriets kapacitet og volt. Vi bruger udelukkende brandhæmmende materialer ved opbygning af nyt batteri.

Når du får dit batteri retur, vil det få en mærkat på med reparationsdato, volt, Ah mv. Der er 2 års garanti på reparation af batteriet.

 

Cykeleftersyn

Et cykeleftersyn består af justering af gear og bremser, smøring af alle udvendige bevægelige dele, tjek af lufttryk i dækkene, justering og opstramning af kæde samt visuel tjek af hele cyklen.

Opdages der fejl eller mangler, kontakter vi dig for at høre, hvad der skal gøres ved det og giver dig en pris på forbedringen.

Brugte cykler

Ind imellem får vi brugte cykler ind, dem sætter vi i stand, så cyklen er køreklar. Kom ind og forhør nærmere om priser og modeller.

BUTIKKEN

I butikken Aarhuscykler kan du forvente at få en rådgivning, hvor vi lægger vægt på at finde den bedste el-cykel eller almindlig cykel til dig.

For os handler det nemlig om glæden ved at cykle og det er vigtig for os, at du får den cykel der passer netop til dig. Derfor skal du ud og prøve en af vores mange modeller.

Find os på Google maps