REPARATIONER

EFTERSYN

På værkstedet hos AARHUS CYKLER reparerer vi alle former for cykler, lige fra El-cykler, MTB, Racer, Retro og Streetcykler.

Vi yder den bedst mulige service til konkurrence dygtige priser. Vi bestræber os på at have en kort reparations tid og du kan forvente at få din cykel den efterfølgende åbningsdag. På langt de fleste reparationer har vi faste priser, som du bliver oplyst om inden reparationen igangsættes. Eksempelvis har vi konkurrence dygtige priser på eftersyn fra 249,- og på en lapning til 79,-

Når du køber en cykel hos AARHUS CYKLER, får du et gratis eftersyn indenfor de første 6 måneder.

Et cykeleftersyn består af justering af gear og bremser, smøring af alle udvendige bevægelige dele, tjek af lufttryk i dækkene, justering og opstramning af kæde samt visuel tjek af hele cyklen.

Opdages der fejl eller mangler, kontakter vi dig for at høre, hvad der skal gøres ved det og giver dig en pris på forbedringen.

BUTIKKEN

I butikken Aarhuscykler kan du forvente at få en rådgivning, hvor vi lægger vægt på at finde den bedste cykel til dig.

For os handler det nemlig om glæden ved at cykle og det er vigtig for os, at du får den cykel der passer netop til dig. Derfor skal du ud og prøve en af vores mange modeller.

Find os på Google maps